,

TMwork #1 - Money. Culture. Europe. Power.

4 Octombrie 2017 /  EDUCAȚIE ȘI FORMARE

TMwork #1 - Money. Culture. Europe. Power.

Event info
Data
04 Oct 2017
Ora
09:00
Locație
Ambasada

Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană lansează un nou APEL PUBLIC pentru înscrierea în proiectul TMwork dedicat dezvoltării de noi competențe pentru operatorii culturali, parte a programului POWER STATION.

Acest program este dedicat dezvoltării capacităților locale și urmărește să sprijine operatorii culturali dinamici în a-și dezvolta noi competențe.

TMwork #1: Money. Culture. Europe. Power. va dezbate subiectul surselor de finanțare pentru inițiative culturale pe care le pot accesa atât instituțiile cât și operatorii indendenți. De unde vin finanțările, cum sunt folosite, cine face selecția? Sunt câteva dintre întrebările la care se vor căuta răspunsuri.

Cui ne adresăm? Curatorilor, administratorilor financiari, liderilor de proiecte europene, activiștilor, economiștilor și consultanților culturali.

Conținut

TMwork #1: Money. Culture. Europe. Power.

Formatori: Adam Jeanes

Perioada: 25-26 octombrie 2017

Mentor în cadrul acestui seminar este Adam Jeanes, în prezent Directorul Departamentului de Muzică al Consiliului Englez pentru Arte. A lucrat, în ultimii ani, ca director financiar și consultant într-un număr mare de inițiative internaționale cu finanțare UE (vezi: www.seas.se, www.cornersofeurope.org) sau Visiting Arts (UK) unde a fost director adjunct pentru numeroși ani.

Participare

Atelierul se va desfășura în limba engleză iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Cei interesaţi se pot înscrie până în 25 septembrie 2017 prin completarea formularului de înscriere online iar rezultatele selecţiei vor fi comunicate celor înscriși în data de 29 septembrie 2017.

Pentru orice informații suplimentare legate de acest anunț ne puteți contacta la adresa: [email protected]