,

Atelier de Identitate - Modulul II - Cântecele Aerului

2 Iulie 2018 /  MUZICĂ

Atelier de Identitate - Modulul II - Cântecele Aerului

Event info
Data
02 Iul 2018
Ora
17:00
Locație
TNT - Sala 2

Mai mult decât un proiect de succes, primul modul al Atelierului Identitate, coordonat de Marius Andrei Alexe și susținut de Andrei Maxim, a creat o comunitate reunită în jurul cavalului, în jurul bucuriei de a descoperi prin muzica tradițională sensuri profunde ale propriei identități.

Plecând de la acest punct, cel de-al doilea modul al Atelierului Identitate este programat în perioada 2-6 iulie 2018, în foaierul Sălii 2 și în Parcul Civic, zilnic între orele 17 și 19, continuând formula primului modul. Astfel, participanții se vor iniția în arta cavalului, ghidați de Andrei Maxim, împreună cu Bean MC.

Înscrierile pe cele 25 de locuri disponibile pentru modului 2 al Atelierului Identitate se fac la adresa [email protected] Pentru înscriere sunt necesare următoarele informații: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și vârsta - participanții trebuie să aibă peste 18 ani, precum și răspunsul la următoarea întrebare: de ce vă doriți să participați la Atelierul Identitate? Data-limită pentru înscrieri este 28.06.2018.