Vrei sa ne promovezi?

Timișoara are toate resursele necesare pentru a organiza programul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, iar cea mai valoroasă dintre acestea o reprezintă oamenii care trăiesc în acest oraș și îi dau viaţă. Dacă iubești Timișoara și vezi în orașul nostru o veritabilă Capitală Culturală Europeană, ești deja mai aproape de proiect. Vrei să fii parte din transformarea Timișoarei într-un simbol european? Atunci susţine proiectul!

Fii investitor!

Titlul de Capitală Europeană a Culturii poate propulsa economia Timișoarei și poate aduce profituri substanțiale pentru mediul local de afaceri. Anumite capitale culturale europene din trecut care s-au bucurat de succes au estimat că fiecare euro investit poate genera profit între 8 și 10 euro. Dincolo de profitul direct, companiile locale care investesc în acest proiect se vor bucura de expunere sporită prin asocierea cu unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Europa. Programul Timișoara 2021 are nevoie de finanțare pentru activitățile de implementare a titlului, pentru promovarea la nivel internațional, pentru atragerea unor experți de marcă și pentru realizarea unor evenimente memorabile. Contribuția energică a oamenilor de afaceri cu viziune va crește considerabil șansele Timișoarei.

Trimite un e-mail la adresa [email protected] și fii parte din evoluția Timișoarei!

Lumineaza orașul prin tine!

8 Aprilie 2020 / Comunitate

Lumineaza orașul prin tine!

Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii lasează campania "𝗟𝘂𝗺𝗶𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗼𝗿𝗮𝘀̦𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗻𝗲!" pentru a da speranță și curaj în aceasă perioadă greu …

View more from this territory