,

PUNCT TERMIC II: Ateliere transdisciplinare

31 Octombrie 2019 /  EDUCAȚIE ȘI FORMARE

PUNCT TERMIC II: Ateliere transdisciplinare

Event info
Data
31 Oct 2019 — 03 Noi 2019
Locație
Timișoara - PT 54, Zona Girocului

View event on Facebook

Al doilea eveniment are loc în partea de sud a orașului, între 31 octombrie- 3 noiembrie (joi- duminică), în punctul termic PT54 situat în zona Martirilor, pe Strada Pepinierei nr 2. De data aceasta, accentul se va pune pe pictură, dans și muzică. Sâmbătă seara, 2 noiembrie, trupa Stylite, a cărei membrii vor coordona o parte din ateliere, va susține un concert de muzică interacționând cu publicul, iar duminică seara are loc performance-ul și expoziția.

Locuitorii din zonă sunt așteptați să participe la atelierele de creație, să devină actori ai evenimentelor, să socializeze sau să vizioneze și mai ales să își susțină vecinii din cartier care vor face parte din lucrarea artistică performativă.

Proiectul este realizat de Asociația Unfold Motion în parteneriat cu AsociațiaTimișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii și cofinanțat de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local, prin intermediul programului cultural prioritar„Timișoara. CapitalăEuropeanăa Culturii 2021”, fiind parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019